Netherlands

Freelance Lead Auditor ISMS Nederland, Lloyd’s Register, Rotterdam, Zuid-Holland

Job title: Freelance Lead Auditor ISMS Nederland

Company: Lloyd’s Register

Job description: Job ID:33124
Location:Rotterdam : KP van der Mandelela (LR_L000223)
Position Category:Assessors
Position Type:Contractor On Demand

Freelance Lead Auditor Information Security and QMS

Job Overview

LRBA staat voor Lloyd’s Register Business Assurance en is een onderdeel van de Lloyd’s Register Group, een organisatie met als doel het bevorderen van veiligheid in systemen en constructies in de wereld.

LRBA onderscheidt zich door kennis, onafhankelijkheid en onpartijdigheid. LRBA biedt een uitgebreid pakket aan professionele en onafhankelijke diensten, die klanten ondersteunen gedurende de gehele levenscyclus van hun managementsystemen. Door de toewijding, expertise en klantgerichtheid van de medewerkers garandeert LRBA dat managementsystemen efficiënter en effectiever worden.

Job Responsibilities

Als Lead Auditor Informatiebeveiliging toetst u zelfstandig of in teamverband managementsystemen op het gebied van van Informatiebeveiliging en Privacy (ISO 27001 / NEN7510).
U treedt op als deskundige en onderzoekt de implementatie van managementsystemen met als doel een bijdrage te leveren aan de algemene verbetering van deze systemen. Het verbreden en verdiepen van de samenwerking met de relaties vormt tevens een aspect van uw functie. Op basis van uw deskundigheid biedt u een meerwaarde in de ontwikkeling van onze dienstverlening.

Job Requirements

  • Een afgeronde HBO opleiding.
  • Minimaal 4 jaar praktijkervaring binnen uw vakgebied (ICT, informatiebeveiliging of privacy).
  • Kennis van, of ervaring met ISO 27001, NEN7510, en ISO 9001 managementsystemen.
  • kennis en ervaring op gerelateerde gebieden zoals ITIL, CMMI en Prince 2.
  • Bij voorkeur een afgeronde lead auditor training ISO 27001 en IRCA-registratie, of een CISA-, RE-, CISSP-, of CISSM-certificatie.

Wat biedt LRBA?
Wij bieden een uitdagende functie in een internationale omgeving en een interessante klantenportefeuille.

Solliciteren?
Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer direct via de ‘Solliciteer’ button en upload uw CV en motivatiebrief.

Diversity and Inclusion at Lloyd’s Register:

Together we are one Lloyd’s Register, committed to developing an inclusive and safe workplace that embraces and celebrates diversity. We strive to ensure that all applicants to LR experience equality of opportunity and fair treatment, because we believe it is the right thing to do. We hope you do too.

Copyright © Lloyd’s Register 2021. All rights reserved. . .

The Lloyd’s Register Group comprises charities and non-charitable companies, with the latter supporting the charities in their main goal of enhancing the safety of life and property, at sea, on land and in the air – for the benefit of the public and the environment. ( )

Expected salary:

Location: Rotterdam, Zuid-Holland

Job date: Wed, 02 Jun 2021 05:14:27 GMT

Apply for the job Now!

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this: